5 důvodů, proč si pořídit G Suite od FlowUp

Jana avatarJana ŠčamburováMarketing Specialist | FlowUp

GSuite-banner

O tom, že G Suite, dříve známý jako Google Apps, zajistí pravděpodobně tu nejsnadnější firemní komunikaci a spolupráci, není pochyb. Balík on-line aplikací, který zahrnuje e-mailovou schránku, kalendář, sdílený disk, možnost spojení přes video meetingy a také dokumenty, které nahradí Microsoft Office, si oblíbilo více jak 6 milionů společností, včetně takových hráčů, jako je Ikea, Uber, DHL nebo Česká Spořitelna. Proč si ale pořídit G Suite od nás a ne přímo od Googlu? Přinášíme vám pět důvodů, které vás přesvědčí, že s FlowUp nešlápnete vedle. 

UPDATE 6/10/2020: G Suite se mění na Google Workspace. Veškeré aplikace od Googlu tak čekají nejen vylepšené funkce, ale také celkový redesign. Nové rozhraní začne fungovat v lednu 2021, zásadních změn se ale bát nemusíte. Více se dozvíte v našem článku

Stejná cena jako od Googlu. 

V každém geografickém regionu má Google několik svých oficiálně certifikovaných partnerů, kteří fungují jako subdodavatelé a podpora pro produkty Google. I my ve FlowUp jsme se takovým partnerem stali. Naše cena je totožná s cenou, kterou byste zaplatili přímo Googlu, s tím rozdílem, že od nás získáte další služby navíc. 

Kompletní zaštítění a podpora pro migraci. 

S přechodem na G Suite si nemusíte dělat starosti, zajistíme ji od A po Z. Migrace tak proběhne rychle a efektivně, bez toho, abyste s nasazováním a přechodem do nového rozhraní zbytečně sami trávili váš čas. 

Dlouhodobá technická podpora.

Máte s G Suite nějaké trable? Nevadí – ozvěte se nám a my vám s problémem pomůžeme. Dlouhodobá technická podpora je službou navíc, díky které vám nehrozí žádný technický výpadek delšího charakteru.

Spolehlivý IT partner.

Nespecializujeme se pouze na G Suite, jsme špičkami v oboru také na dalších technologických polích. Když budete později hledat někoho, kdo vám pomůže například s migrací do Google Cloudu, vývojem nového softwaru nebo s konzultacemi, víte, že se na nás můžete obrátit.

Signatures od flowup zdarma.

Ve FlowUp pro vás kromě výše zmíněného máme také bonus navíc – naši vlastní aplikaci Signatures. Nástroj pro hromadnou správu a marketingové využití firemních e-mailových podpisů vám dáme k G Suite zcela zdarma.

Objednejte si u nás G Suite ještě dnes v odkaze níže. ↓

Google Workspace s výhodami od FlowUp

Chci vědět víc
workspaceuvodka Detaily projektu

Jsme na stejné vlně?

Kontaktujte nás

hello@flowup.cz

Kontaktujte nás prostřednictvím tohoto formuláře a my vám odpovíme e‑mailem, co nejdříve to půjde. Pokud nám ve zprávě zanecháte také své číslo, zavoláme vám. Těšíme se na vaše zprávy!

Sídlíme v Brně

Kopečná 980/43

Brno

602 00

Česká republika

map